Italiaanse Salade
Deze Italiaanse salade is een perfecte combinatie van frisse rucola, romige avocado en zoetzure tomaatjes, overgoten met een verrukkelijke dressing. Een smaakexplosie die je niet snel zult vergeten. Eenvoudig, fris en vol smaak, ideaal voor elke gelegenheid.
Ingrediënten
-
1 stuksrucola slamelange
-
1 stuksrijpe avocado
-
8 stuksgedroogde tomaatjes
-
6 stukszoete snoeptrostomaatjes
-
1 stukskleine rode ui
-
30 mlZaanse mayonaise
-
5 gr.grove mosterd
-
10 mlbalsamicoazijn
-
10 mlvers limoensap
-
1 scheutjevloeibare zoetstof
-
1 snufjeversgemalen peper
-
1 snufjezout
Aan de slag
-
1
Meng in een kommetje de mayonaise, grove mosterd, balsamicoazijn, limoensap en de vloeibare zoetstof goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
-
2
Halveer de avocado, verwijder de schil en de pit en snijd het vruchtvlees in mooie plakjes.
-
3
Snijd de snoeptrostomaatjes in kwarten en de gedroogde tomaatjes in grove stukjes.
-
4
Snijd de rode ui in dunne ringetjes.
-
5
Meng de dressing voorzichtig door de rucola slamelange.
-
6
Verdeel de salade over twee mooie borden.
-
7
Verdeel de plakjes avocado, de gesneden snoeptomaatjes, de stukjes gedroogde tomaat en de rode uienringen over de salade.
-
8
Direct serveren en genieten van deze heerlijke Italiaanse salade!
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in