Skip to content
Chantal de Boer Een recept van Chantal de Boer

Romige fusilli met spek, spinazie & zongedroogde tomaat

Deze romige fusilli met spek, spinazie en zongedroogde tomaat is snel en eenvoudig te maken. Binnen 20 minuten staat dit smaakvolle gerecht op tafel. De combinatie van hartige spekjes, frisse spinazie en zongedroogde tomaatjes zorgt voor een heerlijke maaltijd.

Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 15 min
Pasta
Makkelijk
Koken
Romige fusilli met spek, spinazie & zongedroogde tomaat

Ingrediënten

2 personen
  • 160 gr.
    fusilli
  • 2 stuks
    speklapjes
  • 100 gr.
    zongedroogde tomaatjes
  • 200 gr.
    spinazie
  • 200 ml
    kookzuivel
  • 50 gr.
    Parmezaanse kaas

Aan de slag

  1. 1

    Kook de fusilli volgens de verpakking.

  2. 2

    Bak de spekstukjes in een pan tot ze krokant zijn.

  3. 3

    Voeg de zongedroogde tomaatjes en spinazie toe en bak kort mee tot de spinazie geslonken is.

  4. 4

    Voeg de kookzuivel toe en meng de Parmezaanse kaas erdoor.

  5. 5

    Meng de gekookte fusilli door de saus en serveer.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!