Romige fusilli met spek, spinazie & zongedroogde tomaat
Deze romige fusilli met spek, spinazie en zongedroogde tomaat is snel en eenvoudig te maken. Binnen 20 minuten staat dit smaakvolle gerecht op tafel. De combinatie van hartige spekjes, frisse spinazie en zongedroogde tomaatjes zorgt voor een heerlijke maaltijd.
Ingrediënten
-
160 gr.fusilli
-
2 stuksspeklapjes
-
100 gr.zongedroogde tomaatjes
-
200 gr.spinazie
-
200 mlkookzuivel
-
50 gr.Parmezaanse kaas
Aan de slag
-
1
Kook de fusilli volgens de verpakking.
-
2
Bak de spekstukjes in een pan tot ze krokant zijn.
-
3
Voeg de zongedroogde tomaatjes en spinazie toe en bak kort mee tot de spinazie geslonken is.
-
4
Voeg de kookzuivel toe en meng de Parmezaanse kaas erdoor.
-
5
Meng de gekookte fusilli door de saus en serveer.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in