Skip to content
Barry van Spronsen Een recept van Barry van Spronsen

Cajun Meat Rub

De uit Louisiana afkomstige Cajun rub geeft een rijke, licht pittige en hartige smaak die kenmerkend is voor multiculturele invloeden en rijke culinaire tradities die deze regio met zich meebrengt.

Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 5 min
Gerecht
Gemiddeld
Cajun Meat Rub

Ingrediënten

4 personen
  • 2 tl
    paprikapoeder
  • 2 tl
    gedroogde tijm
  • 2 tl
    gedroogde oregano
  • 2 tl
    uienpoeder
  • 2 tl
    knoflookpoeder
  • 2 tl
    rietsuiker
  • 1.5 tl
    zeezout
  • 1 tl
    gemalen zwarte peper
  • 0.5 tl
    cayennepeper

Aan de slag

  1. 1

    Meng alle ingrediënten goed door elkaar in een schaaltje. Eventueel fijnmalen voor een gladder resultaat. Bewaar luchtdicht.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!