Skip to content
Barry van Spronsen Een recept van Barry van Spronsen

Korean BBQ Rub

De pittige koreaanse keuken in een handomdraai op jouw BBQ. Zeer geschikt voor rundvlees, varkensvlees en kippenvlees.

Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 5 min
Gerecht
Gemiddeld
Korean BBQ Rub

Ingrediënten

4 personen
  • 2 el
    chili vlokken
  • 4 el
    gerookt paprikapoeder
  • 4 el
    fijn zeezout
  • 4 el
    bruine suiker
  • 2 el
    komijnpoeder
  • 2 el
    knoflookpoeder
  • 2 el
    mosterdpoeder
  • 2 el
    gemalen zwarte peper
  • 2 el
    cayennepeper

Aan de slag

  1. 1

    Meng alle ingrediënten goed door elkaar in een schaaltje. Eventueel fijnmalen voor een gladder resultaat. Bewaar luchtdicht.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!