Skip to content
Barry van Spronsen Een recept van Barry van Spronsen

Sweet BBQ Rub

Deze volle en zoete rub is uitermate geschikt voor kip en varkensvlees. Zeer geschikt ook om te gebruiken voor sate. Laat 2 tot 4 uur intrekken.

Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 5 min
Gerecht
Gemiddeld
Sweet BBQ Rub

Ingrediënten

4 personen
  • 5 el
    zeezout
  • 7 el
    bruine basterdsuiker
  • 3 el
    paprikapoeder mild
  • 2 el
    versgemalen peper
  • 2 tl
    knoflookpoeder
  • 2 tl
    uienpoeder
  • 1 tl
    cayennepeper

Aan de slag

  1. 1

    Meng alle ingrediënten goed door elkaar in een schaaltje. Eventueel fijnmalen voor een gladder resultaat. Bewaar luchtdicht.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!