Gezonde Pizza Prosciutto di Parmaš
Deze gezonde versie van pizza is perfect voor lunch of diner. Met een basis van flatbread en een heerlijke topping van tomatenpassata, kaas en prosciutto, is het een makkelijke en snelle maaltijd. Afgewerkt met rucola en balsamico glaze, is het een smakelijke en lichte optie.
Ingrediƫnten
-
2 stuksAH flatbreads
-
50 gr.tomatenpassata
-
40 gr.kaas naar keuze
-
25 gr.prosciutto di Parma
-
1 handjerucola
-
1 scheutjebalsamico glaze
Aan de slag
-
1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
-
2
Beleg je flatbread met de tomatenpassata, Italiaanse kruiden, kaas en top met de prosciutto.
-
3
Plaats de pizza in de oven en bak deze 10 minuten.
-
4
Maak de pizza af met de rucola en balsamico glaze.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in