Skip to content
Jente Een recept van Jente

Gezonde Pizza Prosciutto di ParmašŸ•

Deze gezonde versie van pizza is perfect voor lunch of diner. Met een basis van flatbread en een heerlijke topping van tomatenpassata, kaas en prosciutto, is het een makkelijke en snelle maaltijd. Afgewerkt met rucola en balsamico glaze, is het een smakelijke en lichte optie.

Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 10 min
Pizza
Gemiddeld
Bakken
Gezonde Pizza Prosciutto di ParmašŸ•

Ingrediƫnten

1 personen
  • 2 stuks
    AH flatbreads
  • 50 gr.
    tomatenpassata
  • 40 gr.
    kaas naar keuze
  • 25 gr.
    prosciutto di Parma
  • 1 handje
    rucola
  • 1 scheutje
    balsamico glaze

Aan de slag

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 graden.

  2. 2

    Beleg je flatbread met de tomatenpassata, Italiaanse kruiden, kaas en top met de prosciutto.

  3. 3

    Plaats de pizza in de oven en bak deze 10 minuten.

  4. 4

    Maak de pizza af met de rucola en balsamico glaze.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!