Kokkels met Knoflook en Peterselie🐚🥖🌿🧄
Deze heerlijk gewokte kokkels zijn perfect voor een luxe hapjes avond. Ze zijn snel en makkelijk te bereiden, ideaal om te delen met stokbrood. Een smaakvol gerecht dat zeker indruk zal maken.
Ingrediënten
-
500 gr.kokkels
-
3 stuksteentjes knoflook
-
25 gr.platte peterselie
-
100 mlwitte wijn
-
1 stuksrode peper
-
20 gr.boter
Aan de slag
-
1
Maak de kokkels goed schoon door ze een paar keer met water om te spoelen.
-
2
Verhit wat olie in een wokpan en bak de kokkels een paar minuten tot ze open staan.
-
3
Voeg de knoflook, peterselie, peper en witte wijn toe en bak dit nog een paar minuten mee.
-
4
Haal de pan van het vuur en smelt de boter erdoorheen.
-
5
Serveren maar! Lekker om met een stukje brood te dippen.
Reacties
Foto's
Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!
Reageer en deel je ervaring!
Maak een gratis account aan om te reageren
Al een account? Log hier in